Loading...

Gør det i 7 dage

Gør det i 7 dage er en metode til dig, der ønsker at nå et stort mål, der virker uopnåeligt, langt væk eller for stort.

(Altså et ønske eller en drøm, som du bare ville ønske ville gå i opfyldelse, selvom det måske - lige nu - virker urealistisk).
Du har en indre følelse af, at netop DET, at nå dit mål, vil gøre dig mere lykkelig, rolig, tilfreds, glad eller sund.

Dit store ønske kan være 'alt muligt'.

Et hus.
En bil.
Et nyt job.
Bedre mobilitet / bedre helbred.
At skabe din egen virksomhed.
At gennemføre en uddannelse
Rejse hvorhen du gerne vil, når du vil
At finde en kæreste.
At holde et års fri.

Noget du virkelig vil kunne li'.


Og/eller:
Måske er ’et stort mål’ for dig, noget der ikke kan ses.
F.eks.
At finde tid til noget, du gerne vil.
Regelmæssigt at gøre noget, du gerne vil.
At rydde op.
At lave enkel og lækker mad.
At synge, når du ta’r et bad.
At komme i gang med en opgave, som du skal gennemføre eller vil være glad for ’at få klaret’: F.eks.: Opvask. Rengøring. En svær samtale. Formålet med at gøre noget i 7 dage er, at øve at sætte dig noget for, for at nå det SAMT at lære noget om dig selv.

Hvorfor det?
Fordi at gøre noget hver dag i 7 dage kan være grundlaget for, at få en ny vane og 'noget inde i os' godt kan li', at have vaner.

Noget vi gentager hver dag eller regelmæssigt.
Nye vaner tager tid at implementere, altså at få ind under huden eller med andre ord blive en naturlig del af vores hverdag.
At begynde med 'at gøre noget i 7 dage' er overskueligt og kan gentages igen og igen.


Hvad vi gør regelmæssigt har afgørende betydning for, hvordan vores liv former sig. Derfor er det vigtigt, at skabe vaner, der støtter os i det vi gerne vil, og metoden/ vanen: Gør det i 7 dage er en måde at grundlægge en ny vane, og en metode og et redskab til at nå dit mål, skridt for skridt.


At beslutte sig for at sætte et mål om at gøre noget i 7 dage kan være en måde 'at komme igang' på.

Du kan gøre det
- 'sammen med dig selv'
- sammen med mig
  eller
- sammen med en ven eller veninde.


Udover at sætte et mål samt gøre det du har sat dig for at gøre samt opleve hvordan det føles

har du også muligheden for at lære noget om dig selv.


Du lærer måske

- at det, der ser let ud, ikke er det.

eller

- at det som du troede var svært eller umuligt, viser sig, ikke at være det.


En måde at finde ud af 'hvad der sker for dig' er at afprøve det.Begynd nu:

Sæt dig et mål og gennemfør det - hver dag - i 7 dage OG, hold øje med hvad du oplever, tænker samt forstår om dig selv undervejs.


Gennemfører du det, du har sat dig for, hver dag i 7 dage, siger jeg på forhånd: Tillykke!


Gennemfører du ikke det, du har sat dig for at gøre hver dag i 7 dage, så begynd forfra, hvor du sætter målet 'at gøre det i 7 dage', hvilket betyder, at dine 7 skridt eller dine 7 handlinger må tage den tid de ta'r - for dig.

Det vigtigste er at gennemføre. At opleve det, det gør ved dig, at sætte et mål og nå det.


Skulle dit mål for dine 7 skridt vise sig at være for store, så sæt et nyt mål, med mindre skridt.


Hvis du f.eks. gerne vil løbe i 10 minutter, men ikke kan eller har tid, så vælg at løbe i færre minutter - og/eller - begynd med en begyndelse, der kan være 'bare at komme ud ad døren' - eller at lægge dit tøj på en stol og sætte dine sko under, så det er nemt 'at tage det første skridt'.

Måske bliver dit mål 'at komme i tøjet og ud ad døren' 7 dage i træk.
Senere begynder du måske at løbe.


Find en opgave = et mål, der bringer dig i retning af det store mål du har.
Ønsker du en neutral og dedikeret 'accountability partner', så kan du vælge mig, Birgit Månestråle.

Vælg hvordan du vil begynde (med mig):


Du kan vælge at deltage i et introduktionsmøde, der foregår online, sammen med andre interesserede den 7. i hver måned klokken 10, 13, 16 eller kl. 20.

Send en email til birgit.maanestraale@mail.dk med besked om, at du ønsker at modtage en invitation til et introduktionsmøde senest 48 timer før det tidspunkt du ønsker at være med - den 7. i en måned.

Du kan deltage gratis i et onlineintroduktionsmøde to gange. (Herefter kan du deltage i møder den 7. i en måned ved at vælge medlemsskab af Klub Gør det i 7 dage).


Efter introduktionsmødet kan du vælge

a. at gøre det selv

b. at sætte et mål og følges med en ven eller veninde

c. at blive medlem af Klub gør det i 7 dage hvor du kan dele dine erfaringer med andre og måske finde en følgemø. Medlemsskab koster 400 kroner per måned og inkluderer muligheden for at deltage i et online Zoommøde hver den 7. i måneden, der varer mellem 60 og 90 minutter. Du kan melde dig ind, når du er klar, og du kan melde dig ud uden binding. Du får adgang til Klub gør det i 7 dage, når du har betalt første gang, og, du kan ikke længere være med, når eller hvis du beslutter ikke at betale. Vær aktiv mens du er medlem: Deltag i et eller flere møder den 7. i måneden og vær aktiv i den tilknyttede private Facebookgruppe, hvor du kan  dele din læringsproces + stille spørgsmål + kommenter på de andres opslag m.v.

 

På onlinemøderne den 7. i en måned kan du

- stille mig spørgsmål og få svar

- mødes med andre, der også gør sig erfaringer med metoden 'at gøre noget i 7 dage'

- dele dine erfaringer samt høre om andres erfaringer

- måske finde en følgemø

- få lasercoaching eller opleve at andre får det (i det omfang vi kan nå det inden for de cirka 60 minutter, som mødet varer).For at give alle medlemmer mulighed for at mødes med mig den 7. i måneden tilbyder jeg - efter aftale - møder klokken 10, 13, 16 og kl. 20.

 

Du kan kombinere dit medlemskab af Klub gør det i 7 dage med en individuel sæt-et-mål-og-nå-det-rejse sammen med mig, Birgit Månestråle.

Eller:
Du kan vælge et eksklusivt individuelt forløb, uden at dele din proces med andre end mig (og uden medlemsskab af Klub gør det i 7 dage).

At få min opmærksomhed mens du sætter mål for at nå dem, og gør noget i portioner af 7 dage eller 7 handlinger koster 1.800 kroner per måned.

For dette beløb får du:
1)
En onlinesamtale via Zoom eller Skype, hvor jeg lytter til, hvad du gerne vil og hvor vi sammen kommer frem til hvad du kan gøre som dine første 7 skridt mod at nå dit mål. Varighed 40-60 minutter. Måske mere.

2)
Min opmærksomhed.
Fra vi aftaler en måneds følgeskab vil jeg dele idéer og ressourcer med dig, som 'kommer til mig'.
Desuden får du opmærksomhed, når du sender en statusSMS eller en email i de 7 dage, som vi har aftalt.

3)
En opfølgningssamtale på telefon, Zoom eller Skype, hvor vi glæder os over det, som du har gjort eller nået, samt lægger en plan for, hvad dit næste delmål skal være, samt hvilke skridt du kan, skal eller vil tage for at nå dit mål eller være på vej til at nå det. Varighed 40-60 minutter.

4)
Undervejs introduceres du til redskaber du kan bruge til at sætte mål.

5)
Vi taler og skriver også om hvilke tankeformer der måske bremser dig i at gøre det, du gerne vil og, hvis du lægger mærke til en eller flere, så får du også idéer til 'hvad du kan gøre', hvilket f.eks. kan være at anvende Positive Selvbekræftelser samt at skrive Positiv Dagbog.

Efter en måneds opmærksomhed kan du vælge at købe endnu en måneds opmærksomhed, at være aktiv i Klub gør det i 7 dage, eller fortsætte dit fokus på anden vis indtil du har nået dit (store) mål.

Hvis du 'bare vil tale med mig' koster samtaler på 40-60 minutter 700 kr. per samtale.
Du kan også vælge at købe et klippekort med 3 klip for 1.800 gældende til 3 telefon- eller onlinesamtaler a 40-60 minutter. (Klippekortet er gyldigt i 6 måneder).


Bemærk: 
Hvis du - alene - vælger at undersøge, hvad der sker for dig, ved at sætte et mål for at nå det, vil jeg foreslå, at du skriver Positiv Dagbog - hver dag.
Når du har gjort erfaringer med at skrive Positiv Dagbog hver dag og er klar til at sætte et nyt mål, kan du vælge at få mine umiddelbare tanker til en eller flere ting du kan gøre i portioner af 7 dage eller 7 handlinger, ved at købe en individuel onlinesamtale for 700 kroner for 40-60 minutter - eller - du kan deltage i et møde den 7. i en måned, hvor det er gratis første gang du deltager - eller - du kan vælge at købe medlemsskab af Klub Gør det i 7 dage for 400 kroner, hvor du både kan få 'lasercoaching' ved et møde med mig den 7. i en måned og/eller i den lukkede Facebookgruppe, der er tilknuttet Klub Gør det i 7 dage.


Er du interesseret?

Send en email til birgit.maanestraale@mail.dk 

Det vil glæde mig, at støtte dig på din rejse mod at nå et mål, der er vigtigt for dig!Jeg glæder mig til at lytte, inspirere og dele redskaber med dig!

Birgit Månestråle
Udviklingscoach, gartner o.a.
birgit.maanestraale@mail.dk