Loading...

Klub gør det i 7 dage 

er for dig, der ønsker inspiration til at sætte og nå et for dig stort mål.

 

Og/eller for dig, der gerne vil nå i mål med noget, du gerne vil nå i mål med, for dig, stort eller småt.


Klub gør det i 7 dage er et forum, hvor du, hvis du vil, kan dele din læring mens du sætter et mål og tager skridt i portioner a 7 dage, 7 handlinger eller 7 skridt mod at nå dit mål.

Fokus er både på, at du når dit mål OG, at du lærer noget om dig selv.


Det koster 400 kroner per måned at være medlem og du kan melde dig ind, når du er klar, og du kan melde dig ud uden binding.
De 400 kr. per måned, som du har betalt, tilbagebetales ikke. Hold selv øje med hvilken dato dit abonnement løber til eller spørg mig via email til birgit.maanestraale@mail.dk

Du får adgang til Klub gør det i 7 dage, når du har betalt første gang, og, du kan ikke længere være med, når eller hvis du beslutter ikke at betale.
Vær aktiv mens du er medlem: Deltag i et eller flere møder den 7. i måneden og vær aktiv i den tilknyttede private Facebookgruppe, hvor du kan  dele din læringsproces + stille spørgsmål + kommenter på de andres opslag m.v.Hvad får du for dine 400 kroner?

- Opmærksomhed fra mig, Birgit Månestråle ved et onlinemøde, der varer cirka 60 minutter, potentielt sammen med andre, den 7. i en måned 

- Feedback i den private Facebookgruppe: Klub gør det i 7 dage fra den 11. til den 17. i en måned.

- Arbejdsark, der kan støtte dig i din proces med at finde og sætte et mål

- Faktaark med beskrivelse af metoder, du kan bruge, når du gør det, du skal gøre for at nå dit mål.

Herunder:

  • Instruktion i 'Listeteknik'
  • Sådan anvender du Visualisering
    Sådan formulerer og anvender du Positive Selvbekræftelser
  • Brug katarsisskrivning som en ventil, når det du gerne vil - ikke lige vil, som du vil.

 

Når du bliver medlem af Klub gør det i 7 dage finder du måske en følgemø.

På onlinemøderne den 7. i en måned kan du

- stille mig spørgsmål og få svar

- mødes med andre, der også gør sig erfaringer med metoden 'at gøre noget i 7 dage'

- dele dine erfaringer samt høre om andres erfaringer

- måske finde en følgemø

- få lasercoaching eller opleve at andre får det (i det omfang vi kan nå det inden for de cirka 60 minutter, som mødet varer).For at give alle medlemmer mulighed for at mødes med mig den 7. i måneden tilbyder jeg - efter aftale - møder kl. 10, 13, 16 og kl. 20.

 

Du kan kombinere dit medlemskab af Klub gør det i 7 dage med en individuel sæt-et-mål-og-nå-det-rejse sammen med mig, Birgit Månestråle.

Eller:
Du kan vælge et eksklusivt individuelt forløb, uden at dele din proces med andre end mig (og uden medlemsskab af Klub gør det i 7 dage).

Læs mere om individuel coaching ved at klikke her.Er du interesseret?

Send en email til birgit.maanestraale@mail.dk 

Det vil glæde mig, at støtte dig på din rejse mod at nå et mål, der er vigtigt for dig!Jeg glæder mig til at lytte, inspirere og dele redskaber med dig!

Birgit Månestråle
Udviklingscoach, gartner o.a.
birgit.maanestraale@mail.dk


Bemærk: 
Hvis du - alene - vælger at undersøge, hvad der sker for dig, ved at sætte et mål for at nå det, vil jeg foreslå, at du som det første mål - skriver Positiv Dagbog - hver dag i 7 dage, og hvis du kan lide det, at du så bliver ved i helt op til 90 dage - eller mere. (Jeg har med udbytte skrevet Positiv Dagbog i mere end 30 år, og det gør mig så godt).

Når du har gjort erfaringer med at skrive Positiv Dagbog hver dag og er klar til at sætte et nyt mål, kan du vælge
- at få mine umiddelbare tanker til en eller flere ting du kan gøre i portioner af 7 dage eller 7 handlinger, ved at købe en individuel onlinesamtale for 700 kroner for 40-60 minutter
- eller -
- du kan deltage i et møde den 7. i en måned, hvor det er gratis første gang du deltager
- eller -
du kan vælge at købe medlemsskab af Klub Gør det i 7 dage for 400 kroner, hvor du har mulighed for at få 'lasercoaching' ved et møde med mig den 7. i en måned og/eller min feedback i den lukkede Facebookgruppe, der er tilknyttet Klub Gør det i 7 dage.